Follow:
Beauty

LÆKRE PRODUKTER FRA NORDIC AMBER

nordic amber

Sponsoreret indlæg – produkterne er modtaget til test. 

For et par uger siden modtog jeg disse lækre produkter fra Nordic Amber. Jeg må virkelig sige at jeg er dybt overrasket over, hvor gode produkterne er. Jeg kendte lidt til mærket før, men har aldrig prøvet dem før jeg fik det i hænderne her. Nordic Amber er en hudplejeserie, som er baseret på gode produkter fra havet. Nordic Amber er økologisk baseret og indeholder antioxidanter, som er med til at genopbygge huden og får den til at se ung og sund ud. 

nordic amber

nordic amber

Jeg har modtaget to produkter, som jeg er utrolig glad for. Det ene produkt er, Anti Age Eye & Lip Serum, som modvirker aldersforandringer i huden. Den er fantastisk når man påfører og er let at arbejde med. Jeg bruger den både om morgenen og om aftenen. Den er med til at mindske rynker og mørke rander under øjnene. Det andet produkt er, Anti Age Day & Night Cream. Jeg bruger den mest om aftenen, da den gør min hud ultra blød. Det gør at min hud er frisk om morgenen. Den indeholder naturlige olier.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Malue Jasmine

  Ej hvor ser de lækre ud!

  Kh Malue
  http://mooldash.dk

  02/10/2016 at 09:24
  • Reply Karina

   Det er de bestemt også ;)

   02/10/2016 at 21:16
 • Reply Stine / Lille My

  Lyder ikke tosset :D

  02/10/2016 at 20:19
  • Reply Karina

   De er virkelig gode ;)

   02/10/2016 at 21:16

  Leave a Reply