Follow:
Personal Stuff

LATELY ON INSTAGRAM

Instagram

Jeg bruger efterhånden Instagram rimelig flittigt og samtidig så ELSKER jeg også at finde ny inspiration på denne platform. Man kan jo nærmest finde lækre billeder af alt. Jeg er hvert fald fan. Hvis du er lige så meget fan af Instagram som jeg er, så er du meget velkommen til at følge med på min profil. Jeg hedder blogbykarina, hvis I skulle have lyst til at følge med. Her kan I se et par billeder fra den seneste tid på Instagram.

Jeg håber at I får en rigtig dejlig weekend – vi har såmænd ikke så planer for weekenden andet end at vi bare skal være herhjemme. Det er egentlig også meget rart med en rolig weekend, da vi går en tid i møde med en masse julefrokoster og arrangementer. God dag <3

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

8 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Skønne billeder <3

  29/10/2016 at 10:51
 • Reply Camilla Cecilie

  Jeg elsker Instagram – og jeg følger dig allerede ;-)

  29/10/2016 at 11:04
 • Reply Frederikkke S

  Vildt fine billeder – følger selvfølgelig med på din insta i forvejen ;)

  29/10/2016 at 16:14
 • Reply Nikki Lund

  Jeg synes, det er så hyggeligt at følge dig, både på instagram og på bloggen – Derfor var det også kun super hyggeligt at møde dig i dag i virkeligheden. :-)
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  29/10/2016 at 18:56
  • Reply Karina

   Ja det var virkelig hyggeligt at møde dig <3 Jeg håber at vi ses en anden gang :)

   29/10/2016 at 19:18

  Leave a Reply