Follow:
Makeup

LIP MARMELADE

Lip Marmelade

Jeg vil bare lige vise jer disse lækre Lip Marmalade fra Kivvi Cosmetics. Jeg så dem på BeautyMesse i Fredericia i september og de er altså bare fantastiske. Jeg bruger dem stort set hver dag. Jeg er dog mest vild med citron duft. Den dufter virkelig frisk og så er den utrolig lækker og få på læberne. 

Der gik heller ikke lang tid før kærestens datter overtog den ene af dem fordi hun også er ret vild med dem. Måske lidt pricy, hvis man vil købe dem til børn, men jeg er utrolig glad for at Organic Beauty Supply sendte nogle testere til mig. De har virkelig mange lækre sager, som jeg synes I skal kigge forbi.

Produktet er modtaget til test. 

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Lækkert :)

  16/10/2016 at 10:53
 • Reply Katrine

  Har dem også selv herhjemme – de er så gode :-)

  16/10/2016 at 15:30
  • Reply Karina

   Ja det er de virkelig :)

   17/10/2016 at 10:11

  Leave a Reply