Follow:
Beauty

MARIA NILA + GIVEAWAY

Maria Nila

Jeg har virkelig glædet mig til at teste Maria Nila produkter fordi jeg faktisk kun har hørt positivt om produkterne. Ja, produkterne er vel blevet snakket om i en del måneder nu på diverse blogs. Jeg har virkelig glad for at jeg har haft mulighed for at teste et sæt bestående af Luminous Colour Shampoo og Luminous Colour Conditioner, som Billigvoks har været så søde at sende til mig. Maria Nila er et svensk brand, som er meget miljøvenligt og som producere veganske pleje- og stylingsprodukter og har desuden flere forskellige hårplejeserier. Produkterne fra Maria Nila ligger i dyre ende efter min mening og det kan selvfølgelig godt afskrække nogen fra at købe det, hvilket jeg godt kan forstå. Det løber jo alligevel op, hvis man både skal have en shampoo og conditioner, men hvis man gerne vil forkæle sig selv med gode produkter, så er disse helt perfekte. I har desuden også mulighed for at vinde et sæt magen til mit lidt længere nede i indlægget. 

 • Maria Nila Luminous Colour Shampoo 350 ml – 189 kr: Dette er en farvebevarende shampoo, som tilfører en masse fugt og pleje til ens hår. Disse produkter fra Maria Nila, er gode til at bevare farven i ens hår i længere tid. Jeg tror nærmest at mit hår har været igennem en farvemaskine lige siden starten af mine teenage år, så når jeg skal have nye hårprodukter, bliver det altid nogle produkterne som er gode til farvet hår. Jeg synes at den dufter dejligt også er den nem at påføre i håret og fordele. Ja selv Hr.Kæreste synes at den dufter godt og i hans verden, er shampoo bare en shampoo. Endvidere er den nem at skylle ud, hvilket jeg til tider godt kan have problemer med. Jeg ved ikke lige helt hvad der gør at nogle shampoo føles sværere at få, men denne er utrolig nem.  Produktet kan købes lige HER.
 • Maria Nila Luminous Colour Conditioner 300 ml – 199 kr: Jeg bruger kun conditioner i mine hårspidser, dog nogen gange bruger jeg det faktisk også til en hårkur, men det er virkelig kun i nødstilfælde hvis mit hår er meget tørt. Jeg kan allerede mærke forberedninger ved mit hår og mine spidser mærkes på ingen måde slidte. Og det er altså kun efter “få” vaske. Jeg er vild med tanken om at alle Maria Nila produkterne er veganske og fri for parabener. Det virker gennemført med deres tanke for miljøet. Produktet kan købes lige HER.

Jeg er virkelig glad for disse produkter og bruger dem hver gang jeg vasker mit hår lige for tiden. Jeg har igennem tiderne prøvet en del hårprodukter og disse er virkelig nogle af de bedste. Og det passer altså! Jeg har jo som sagt kun brugt produkterne få gange, men jeg kan allerede mærke forberedninger, hvilket jeg er utrolig overrasket over. Er der nogen af jer som har erfaringer med Maria Nila produkterne?

Nu kan I altså også være heldig at vinde et sæt som mit og det eneste I skal gøre, er at ligge en kommentar til dette indlæg og hvor I skriver det bedste hårpleje tips I kender. Desuden så må I også meget gerne like min Facebook side – der offenliggøre jeg vinderen. Giveaway slutter 5 november 2016.

Sponsoreret indlæg – produkteterne er modtaget til test og til giveaway, men holdninger og meninger er mine egne. 

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

26 Comments

 • Reply Camilla Cecilie

  Mit bedste tip er at skrue ned for stylingen, det er alt for hårdt for mit hår. Dertil en god børste, og hårvask skal minimeres til fx kun 2 gange om ugen. Det har gjort mit hår sundere :-)

  28/10/2016 at 08:21
 • Reply Birna Lambaa

  At ikke vaske håret for tit – jeg holder mig selv til 1-2 hårvaske om ugen, OG at ALTID bruge varmebeskytter når der skal føntørres/glattes/krølles hår:)

  28/10/2016 at 09:00
 • Reply Liselotte / Everyday Couture

  Mit bedste tip er slappe af med brugen af hårtørre, krølle og glattejern og HUSKE at bruge varmebeskyttendespray hver gang de bruges.

  / Liselotte

  28/10/2016 at 09:27
 • Reply Mai

  Mm. Mit tip må være at bruge noget naturligt som maske en gang imellem. En god kokosolie, fx. OG ikke at voldtørre håret med håndklædet, men at ‘kramme’ det tørt i stedet. Dét er et fint fif. Åh nåja, så skal man holde igen med at vaske det. Det var et slags tretrinsrakettip! ;)

  28/10/2016 at 11:00
 • Reply Maria Ørum

  Mit bedste tip er at blande et par dråber hårolie i shampooen når man vasker håret,det bliver lækkert blankt og blødt og uden krus :)

  28/10/2016 at 15:26
 • Reply Katrine

  Mit bedste tip er at vænne håret til mindre vask – jeg vasker mit 2 x ugentligt :-)

  28/10/2016 at 17:38
 • Reply Camilla Hovej

  Lad endelig vær med at vaske håret i al for varmt vand, ikke vaske det for tit og giv dit hår en god hår kur mindst en gang om måneden <3

  28/10/2016 at 20:44
 • Reply maibritt jeppesen

  mit bedste tip er at undgå a t bruge for meget varme på håret :)

  29/10/2016 at 12:02
 • Reply Amanda

  Mit bedste tip er, at putte lidt kokosolie i mine hårspidser imens jeg er i bad :)

  30/10/2016 at 12:19
 • Reply Ditte

  Åh der er så mange tips til håret; ikke vask det for tit, undgå for meget varme og vær blid når du tørre det i håndklædet, hårkur, hårolie, bestemte børster, sov med håret i en løs knold, og så har jeg engang læst at man kan undgå en masse slid, ved at bruge silkebetræk på hovedpuder, men det lyder en smule krævende..
  Personligt så er jeg lidt slem til ikke at pleje mit hår (nok), jeg farver det, fletter det, fletter det om, snor det om fingrene osv., så mit hår er lidt slidt.. Men jeg undgår at bruge for meget varme, og for mange produkter, jeg vasker det ikke så tit, og jeg (når jeg husker det) bruger masser af fugtgivende olie :)

  30/10/2016 at 14:21
 • Reply Eva J

  Jeg prøver at undgå for meget føn og glatning det hjælper mig.

  30/10/2016 at 19:56
 • Reply Anne-Marie

  Jeg har nedsat antallet af hårvaske til knap 2 gange pr. uge og siden har mit hår været meget sundt. Det kan dog godt blive meget elektrisk efter vask, men Aussies no frizz shampoo har fjernet det problem fuldstændig. Men bare en farvning og det er elektrisk igen, indtil jeg får Aussies shampoo i igen.

  30/10/2016 at 21:19
 • Reply Caroline Stadsbjerg

  Mit bedste tip er at undgå varmeapperater, eller bruge en god heat protector inden man bruger varme på håret. Mit hår har været så slidt, så jeg valgte at klippe 20 cm af, og derefter passe godt på det. Nu er det sundt og flot!

  Jeg krydser fingre for at vinde; jeg lever primært vegansk, og ville elske at prøve Maria Nila, som skulle være et godt, vegansk mærke! :)

  30/10/2016 at 22:23
 • Reply Charlotte

  Farv ikke hele håret på en gang.

  31/10/2016 at 06:46
 • Reply Dorthe Bille

  Jeg sørger for at få klippet spidser jævnligt og så bruger jeg en hårkur ca. en gang om måneden

  31/10/2016 at 09:41
 • Reply Gitte Leth

  Jeg vasker mit hår maks en gang om ugen, og bruger tørshampoo fra Matas i løbet af ugen lige til at peppe lidt op med. Ellers bruger jeg olie til tørre spidser og for bedre glans. Olie er altid godt til mit hår, ansigt og krop;-)

  31/10/2016 at 11:19
 • Reply Monica Figgé Jensen

  Mit tip er ikke at vaske hår dagligt, men nøjes med 2-3 gange ugentligt og hvis man har tendes til fedtet hår, så kun bruge balsam fra ørerne og ned.

  31/10/2016 at 15:50
 • Reply Camilla A

  Skøn præmie!
  Jeg er begyndt at bruge kokosolie i mit hår, og det er simpelthen blevet så blødt og lækkert af det. Det må helt sikkert være mit bedste tip. :-)

  31/10/2016 at 16:23
 • Reply Louise

  Efter jeg sidste år mistede en stor del af mit hår, har jeg været ekstra sippet med, hvordan jeg behandler det.
  Jeg startede med at tage priorin piller. De har virkelig gjort en kæmpe forskel. Jeg gav den en intens Specifique stimuli hårkur fra Kerastase. Og så sørger jeg for at vaske det så lidt som muligt. Og bruge tørshampoo indtil næste hårvask.
  Jeg vasker håret 2 gange i shampoo, når jeg vasker det. Det sørger for at alle stylingprodukter kommer ud af håret – og det bliver helt rent. Eller en god hårkur. Og plejende produkter efterfølgende. Serum/olie sørger for at tæmme mit hår. Og så bliver jeg klippet hver 3 måned for at holde håret sundt – og så det ikke spalter eller knækker.

  31/10/2016 at 19:11
 • Reply Camilla Nyegaard

  Det bedst vaskeråd jeg har hørt om er, at man ikke vasker hår for tit, men derimod kombinere med en tørshampo.

  01/11/2016 at 11:40
 • Reply Lis Rye Jensen

  Jeg prøver på ikke at vaske mit hår alt for tit, og når jeg kan, lade håret lufttørre.
  Når jeg skal gøre lidt godt for mit hår, kommer jeg lidt kokosolie i håret, inden jeg går i seng, næste morgen vasker jeg det ud med en god shampoo.

  01/11/2016 at 21:12
 • Reply Tilde D

  Tørshampoo, god olie, og så vidt muligt ingen varme…så holder jeg mit hår nogenlunde fint;-)

  02/11/2016 at 11:22
 • Reply Cathrine

  Et produkt jeg elsker er virkelig silver shampoo til når man er blond. Især den fra loreal Paris – ikke som sådan et “skønhedstip” men den kan virkelig anbefales, så ens hår bliver mere naturligt at kigge på. :)

  02/11/2016 at 11:29
 • Reply Louise O

  Det er vigtigt at have en god hårbørste der passer til ens hårtype. Ligeledes ikke at frisere sit hår flere gange dagligt da det knækker hårstråene. Et alternativ kan være at køre ens rene fingre igennem håret, det er mildere.

  02/11/2016 at 13:21
 • Reply Jessica Hansen

  I det her kolde vejr, bliver mit hår meget elektrisk, så efter jeg har været i bad, bruger jeg en balsamspray. Det hjælper virkelig!

  05/11/2016 at 10:55
 • Reply Anne W.

  Brug en wetbrush til at redde vådt hår. Det er effektivt og virkelig behageligt (sådan massageagtigt), og det slider ikke på håret!
  KH Anne W.

  06/11/2016 at 22:25
 • Leave a Reply