Follow:
Beauty

NIVEA – DAILY ESSENTIALS

Nivea

Sponsoreret indlæg – produkterne er modtaget til test. 

Jeg har modtaget disse produkter til test for nogle dage siden og jeg var ret spændt på, at teste disse produkter. Jeg har faktisk testet dem lige siden de kom ind af døren. På et tidspunkt havde jeg nogle problemer med, at der var enkelte Nivea produkter jeg ikke kunne tåle, så denne test lagde lidt op til at jeg gerne ville se om det stadigvæk var sådan eller om tingene havde ændret sig. Vi kender jo alle sammen Nivea produkter – det gør jeg hvert fald. Lige siden barndommen er jeg vokset op med den klassiske Nivea Cream, som mine forældre nærmest brugte til alt. Siden dengang er produkterne og emballagen blevet ændret og der er kommet flere produkter og vælge imellem. 

Nivea

 • Sensitive Micellar Water – 70 kr: Dette produkt var jeg faktisk mest spændt på at teste, da jeg godt kender til Micellar Water, men bare aldrig har prøvet denne fra Nivea. Den er utrolig nem at putte på noget vat også dupper jeg det bare i ansigtet. Den føles kold og lækker mod huden samt man bliver helt frisk lige inden man skal i seng. Desuden er den uden parfume og parabener. Den kan købes lige HER.
 • Refreshing Toner – 60 kr: Jeg har faktisk aldrig været særlig god til at bruge toner til min hud selvom jeg nok burde gøre det. Jeg synes at den dufter godt og renser huden nemt og på en mild måde. Desuden fjerner den også snavs og makeuprester. Find den lige HER.
 • Facial Cleansing Milk – 60 kr: Den har den typiske Nivea duft når man dufter til den første gang. Dog var min hud ikke så begejstret for denne. Jeg ved ikke helt hvorfor, men efter at jeg havde renset og fjernet med lunken vand blev min hud lidt rød, så denne er jeg ikke så begejstret for. Den kan købes HER.

Nivea

 • Cleansing Wipes – 50 kr: Jeg elsker sådan nogle ‘wipes’ for hvis jeg har travlt om morgenen eller ikke lige gider og stå med det helt store renseritual, så er de helt ideelle til sådan som en som mig. Den fjerner urenheder og makeuprester helt nøjagtigt som den skal. Kan købes HER.
 • Eye Make-Up Remover – 60 kr: Er utrolig god til vandfast makeup og fjerner det let uden at gnide alt for meget i det. Jeg kan bedst lide hvis tingene bare kommer af med det samme uden alt for meget kraft. Sådan skal det også helst være. Kan købes HER.
 • Refreshing Wash Gel – 60 kr: Er utrolig god til at påføre huden fugt på en nem og nænsom måde. Jeg synes dog at konsisten var lidt tyk, men jeg ved ikke om det generelt er sådan med sådan et slags produkt? Kan fås HER.

Hvad er jeres erfaring med Nivea?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse, netop med denne makeup fjerner du har der. Fik en allergisk reaktion og min hud blev ildrød om øjnene, så jeg er ikke fan :-(

  05/10/2016 at 12:26
  • Reply Karina

   Øv hvor træls – men der er også få Nivea produkter jeg heller ikke kan tåle :(

   05/10/2016 at 15:55
 • Reply Eline Tychsen

  Jeg er storforbruger af alle de produkter der! <3 Har dog aldrig oplevet en allergisk reaktion, men det må absolut ikke være sjovt at få! :(

  05/10/2016 at 19:52
  • Reply Karina

   Det er virkelig træls med allergiske reaktioner ;(

   05/10/2016 at 20:07

  Leave a Reply