Follow:
Beauty

OGX: BRAZILIAN KERATIN

OGX

Jeg har efterhånden prøvet lidt forskellige hårprodukter fra OGX. Og de er fantastisk gode, skal jeg lige hilse og sige, hvis I ikke har prøvet dem endnu. Det er en af mine favoritter når det kommer til gode hårprodukter. I denne opgang har jeg fået ‘Brazilian Keratin’ serien ind af døren. Den dufter af coconut, advocado og cocoa butter. I starten skulle jeg lige vende mig til duften, da den er lidt kraftigt. Jeg har før haft andre produkter med cocoa butter i og dem var jeg ikke så speciel vild med. Da jeg første gang vaskede mit hår i produkterne, synes jeg på ingen måde at jeg duftede som et helt parfumeri. 

 • Brazilian Keratin Anti-Breakage Serum – 90 kr: Er et leave-in-serum man kan putte i efter at ens hår er blevet vasket. Jeg har altid været vild med serum til mit hår og bruger det gerne flittigt. Serum skal forhindre brud på ens hår og skal gøre håret blødt og sundt at se på. Jeg har puttet serumet i håndklædetørt hår og så efterfølgende har jeg føntørret det, som jeg plejer. Jeg synes at den gør det den skal også er den nem at arbejde med. Kan købes lige HER.
 • Brazilian Keratin Smooth Conditioner – 90 kr: En balsam som jeg bare lige putter i spidserne i mit hår. Nu er mit hår jo ikke så langt mere, men førhen kunne jeg godt finde på at OGX som en lille hårkur. Dette gjorde jeg kun om sommeren ellers blev mit hår helt fedtet. Det er ikke efter hver vask at jeg putter en conditioner i mit hår, men måske efter anden vask. Denne er utrolig nem at arbejde med og så dufter den jo godt. Kan købes lige HER.
 • Brazilian Keratin Smooth Shampoo – 90 kr: Jeg synes virkelig at denne shampoo er god. Den er nem at masere ind i hovedbunden også bliver den også nemt vasket ud. Den efterlader mit hår blødt og lækkert efter hver vask. Kan købes lige HER.

For nogen kan det måske virke som mange penge – 90 kr pr produkt. Og det kan jeg egentlig også godt forstå at der er nogen der synes. Sådan havde jeg det faktisk også i starten med OGX, men jeg synes at produkterne er SÅ gode og det er pengene værd. Desuden finder man dem også ret hyppigt på tilbud til ca. 50 kr pr produkt.

Sponsoreret indlæg – produkterne er sendt til test. 

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

3 Comments

 • Reply Eline Tychsen

  Jeg er ikke hel vild med cocoa butter heller – synes det plejer at have en lidt for særpræget duft :) Men til gengæld har jeg også kun hørt godt om OGX’ produkter <3

  11/10/2016 at 09:14
  • Reply Karina

   OGX produkterne er virkelig gode ;)

   11/10/2016 at 22:06
 • Reply Karina Agerholm - 2.ADVENT KONKURRENCE - Karina Agerholm

  […] og er utrolig glade for dem. I kan bl.a. læse lidt om mine oplevelser med produkterne HER og HER. Jeg kan kun sige at jeg har en del på lager fordi de er så gode og det er jo med at købe […]

  04/12/2016 at 10:00
 • Leave a Reply