Follow:
Personal Stuff

#BLOGGERADVENT

Bloggeradvent

Julen er jo lige rundt om hjørnet. Jeg synes desværre at det hurtig bliver alt for stressende og at man ikke når at nyde de små og gode ting ved julen. December måned kører på det højste blus. I år skal jeg så prøve noget nyt. Jeg har nemlig valgt at være en del af #bloggeradvent (I kan læse mere om det på Instagram under hashtag) hvor vi har en person vi sender 4 adventsgaver til. 

Jeg synes faktisk at det er super hyggeligt initiativ, både til at lære andre bloggere at kende men samtidig er det noget som gør julen lidt mere hyggeligt. Og selvfølgelig at man har noget at se frem til. Julen er jo børnenes fest, men jeg synes det er hyggeligt med god mad og hyggeligt selskab. I mange år har jeg været på julemarked i Hamburg med familien (muligvis i år bliver det Berlin med en veninde), hvor det efterfølgende har stået på shopping i de obligatoriske beauty og tøj butikker. Jeg skal lige hilse at sige at det hurtig kan blive dyrt, hehe ;) Men der er bare noget specielt over julemarked i Tyskland i forhold til i Danmark.

Desuden så er det min plan at jeg i weekenden (eller næste weekend) skal ud og købe de første julegaver, måske er man tidligt ude men hellere det end at stå med det i sidste øjeblik ;)

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Stine / Lille My

  Lyder hyggeligt <3

  08/11/2016 at 12:08
  • Reply Karina

   Tror jeg også at det bliver ;)

   09/11/2016 at 21:38
 • Reply Nikki Lund

  Hvor lyder det bare hyggeligt – og jeg er helt enig, der er intet, der slår tyske julemarkeder. <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  09/11/2016 at 20:33
  • Reply Karina

   Ja jeg synes virkeligt at det er hyggeligt med julemarked ;)

   09/11/2016 at 21:38

  Leave a Reply