Follow:
Beauty

EMBRYOLISSE TRAVEL DUO KIT

Embryolisse

For noget tid siden modtog jeg dette sæt fra Billigvoks, som jeg kunne teste. Jeg har i virkelig lang tid gerne ville teste beauty produkter fra Embryolisse, da jeg har hørt utrolig godt om deres produkter. Så da muligheden kom og jeg kunne teste disse produkter, som er et ‘travelkit’, sagde jeg ikke nej.

Jeg synes det er utrolig nemt med ‘travelsize’ produkter, både i hverdagen men bestemt også når man skal på ferie. Jeg har selvfølgelig de produkter som jeg altid bruger og som altid gør underværker for min hud, men jeg kan også godt lide at prøve nye produkter og udvide min erfaringer indenfor hudpleje verden. Dette sæt består af Lotion Micellaire og Lait-Creme Concentre og koster 143 kr.

 • Lotion Micellaire: Er et alt-i-en renseprodukt som man kan påføre i hele ansigtet og som fjerner makeuprester (også vandfast) og andre urenheder i ens hud. Den renser skånsomt og efterlader min hud utrolig blød efter jeg har påført produktet. Lotionen tilfører desuden en masse fugt til min hud og det er virkelig noget min hud har brug for her i vintermånederne. Man skal ikke skylle af med vand efterfølgende, hvilket jeg synes er lækkert. Jeg har brugt den dagligt lige siden jeg har modtaget den og har brugt den både om morgen og om aftenen.
 • Lait-Creme Concentre: Er en creme som man kan bruge til lidt af hvert. Den kan bruges som en almindelig dagcreme/natcreme, håndcreme, primer osv.Jeg har en tendens til rødme i min hud, hvilket denne creme faktisk har mindsket. Jeg har virkelig prøvet mange forskellige slags cremer, hvor det har været svært at se forskel om det egentlig har hjulpet, men denne har jeg kunne se et tydeligt resultat. Og jeg blev faktisk utrolig overrasket over det, da jeg havde opgivet og finde noget der passede til min hud.

Jeg er utrolig postivit overrasket over dette sæt selvom jeg godt viste at Embrolisse laver nogle gode produkter. De giver en masse fugt til huden, som jeg føler at min hud har brug for her i vintermånederne. Jeg er virkelig glad for dette lille ‘travetkit’, men jeg tænker at når jeg har opbrugt produkterne, så vil jeg købe fullsize produkterne og gør dem en del af min daglige hudpleje rutine. Er der nogen af jer der har erfaringer med Embryolisse?

Produkterne er modtaget til test.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply Katrine Guldbæk

  Jeg er også stor fan af produkterne :-)

  13/11/2016 at 12:42
  • Reply Karina

   Ja de er utrolig gode ;)

   14/11/2016 at 16:49
 • Reply Stine / Lille My

  Jeg elsker virkelig make-up fjerneren derfra. Den er super god :)

  13/11/2016 at 14:13
  • Reply Karina

   Det kan være at jeg skal prøve den en dag ;)

   14/11/2016 at 16:48

  Leave a Reply