Follow:
Plussize Fashion

NEW ORDER

Location: Odense

cyber monday

De sidste par dage har der jo været en del tilbud på diverse webshops, både på ‘Black Friday’ og ‘Cyber Monday’. Amerikanske traditioner, som er noget vildere derover end herhjemme. Jeg synes det er lidt fesent når de kun har 20 % rabat på de fleste ting. Det er jo ikke særlig meget man sparer og ofte er de fleste af tingene samme pris hele tiden.

Jeg har dog alligevel købt noget fra Zalando. Jeg fik faktisk et gavekort til Zalando i fødselsdagsgave, så nu havde jeg egentlig mulighed for at bruge lidt penge derinde. 

Jeg har købt to kjoler fra mærket Dorothy Perkins – har flere ting derfra og jeg har været fan af deres kjoler i virkelig lang tid. Jeg er faktisk helt vild med den prikkede sag i blå. Normalt er jeg faktisk ikke til polka prikker, men denne kunne jeg slet ikke modstå, så den måtte jo ryge med i kurven. Den sorte skjortekjole er virkelig pæn til hverdag, men tænker også at man sagtens kan dressed den op til fest.

Fik I forresten købt noget til ‘Black Friday’/’Cyber Mondag’? Forresten så sørg lige for at krydse fingre for mig i dag, da jeg skal fremlægge senere i dag. Jeg er faktisk ret nervøs og håber virkelig på at det kommer til at gå godt.

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply kathrine

  Hvor er den blå kjole med prikker fantastisk smuk, så fin!

  god aften: http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk

  29/11/2016 at 21:34
  • Reply Karina

   Ja jeg er også ret vild med den :)

   30/11/2016 at 07:54

  Leave a Reply