Follow:
Makeup

NYHEDER FRA RIMMEL

Location: Odense

Rimmel

For noget tid siden modtog jeg overstående lækre produkter fra Rimmel. Jeg har virkelig mange lækre produkter fra Rimmel og især deres læbestifter er jeg helt tosset med. Jeg har virkelig meget makeup i mine skuffer i forskellige prisklasser, men Rimmel er jo rimelig prisvenligt. Samtidig er deres produkter virkelig også kvalitet i forhold til prisen.

Et nyt produkt, Rimmel har fået, er deres øjenskygge palette, som hedder Magnif’eyes og jeg har den i London Calling. Jeg synes det er et godt mix af matte og shimmer farver, som er nemme at blende ud. Farverne er rimelig neutrale og er perfekt til et hverdagslook. Jeg har hvert fald brugt den et par gange til et almindeligt hverdagslook.

Jeg modtog også 3 ‘The Only One’ læbestifter fra Rimmel, i farverne ‘Look Who’s Talking‘, som er en brunlig farve og som jeg tænker er meget efterårsagtigt. Har aldrig gået med brun læbestift, men jeg har set flere som går med det og måske bliver det også et hit for mig? ‘Call the Shots‘ er en flot rød farve, som er helt perfekt til mig. Jeg elsker rød/pink farve til læberne. Den farve kan virkelig lyse mit ansigt op. ‘Salute‘ er den sidste farve jeg har fået og den er meget neutral på mine læber. Den giver lige et lille hint af farve, men det er nok mest fordi farven er meget lig med min egen læbefarve. Det eneste med de her læbestifter er, at jeg ikke synes at de er helt matte på mine læber, som jeg havde fået indtrykket af at de ville være. Det gør egentlig ikke noget, at de ikke er helt mat da det udtørrer mine læber helt.

Rimmel

Rimmel

Produkterne er modtaget til test. 

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

5 Comments

 • Reply Frederikkke S

  Sikke nogen lækre sager :)

  28/11/2016 at 09:32
 • Reply Sanne

  Sikke nogle smukke farver!

  28/11/2016 at 17:06
  • Reply Karina

   Jeg er virkelig også glad for produkterne <3

   28/11/2016 at 17:58
 • Reply Vanessa

  Rimmel læbestifter er bare skide lækre jo :D

  12/12/2016 at 14:59
 • Leave a Reply