Follow:
Makeup

FOUNDATION PÅ BUDGET

Location: Odense

foundation

Jeg håber at I har skudt december godt i gang? Her de sidste par dage har jeg haft fri fra skole og skal først møde igen på tirsdag. Det er fantastisk med ferie. Desuden så er juleferien heller ikke så langt væk, hvilket jo er fantastisk. I dag skal vi faktisk til 50 års fødselsdag og jeg har virkelig svært ved at vælge hvad jeg skal have på? Der er bare altid tøjkrise herhjemme. Det vi skal snakke om i dag, er foundation på budget. Det er virkelig noget af det jeg synes er utrolig svært at finde, som passer godt til min hud. Jeg har nok altid været mest til BB Cream, men nu tænke jeg at jeg ville kaste mig ud i at finde den perfekte foundation og jeg har faktisk fundet to. 

foundation

Maybelline Fit Me Matte & Poreless Foundation i farven 105 – 70 kr: Denne foundation købte jeg i Matas for et par uger siden i den lyseste farve jeg kunne finde. Den er utrolig let at påføre med en beautyblender og passer utrolig godt til min hudtone. Jeg synes ikke at den er helt mat på min hud, men den føles let og lækker at have på. Jeg føler på ingen måde at det er en maske at have på, som jeg desværre synes nogen foundation gør.

Wet N Wild CoverAll Creme Foundation i farven fair/light- 60 kr: Jeg har i lang tid gerne ville prøve denne foundation, da jeg har deres pudder som jeg er utrolig glad for samt at jeg kun har hørt godt om den. Den er forresten købt hos Makeup Online, som har en masse lækre brands. Den er utrolig cremet denne foundation og man skal lige passe på når man trykker den ud, men den er nem at fordele på huden. Jeg synes at min hud fik en fin glød efter jeg havde brugt denne foundation.

Har I nogen favorit foundation? Måske I kan anbefale nogen andre foundation?

Follow me on Bloglovin’, like on Facebook.

Might contain adlinks

YOU MAY ALSO LIKE:

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply