Follow:
LIVSSTIL

LATEST FROM INSTAGRAM

Instagram

Her er lidt billeder fra Instagram.

Jeg bruger Instagram ret ofte til små hverdagsglimt. Som I kan se så er det lidt forskellige billeder jeg oploader og deler med omverden. I må også meget gerne følge med derinde. I kan både finde mig bunden her på bloggen ved at trykke på linket eller via karinaagerholm87.

I må også meget gerne komme med et link til jeres Instagram.

Jeg håber at I har nogle gode planer for weekenden – der sker ikke det vilde her. Eller jeg har nogle små aftaler og gøremål jeg skal have ordnet i løbet af dagen, men ellers så sker der ikke så meget her.

Previous Post Next Post

2 Comments

 • Reply Lille My

  Fine billeder <3

  10. juli 2017 at 20:26
 • Reply Nikki-Luise

  Super fine billeder, synes det er så hyggeligt at følge dig på instagram 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  12. juli 2017 at 19:51
 • Leave a Reply