Follow:

INFO & KONTAKT

info

Info:

Mit navn er Karina. Er født i 1987 og til oktober forlader jeg 20’erne og træder ind i 30’erne. Jeg bor i Odense sammen med kæreste og hans datter. Jeg har netop afsluttet min uddannelse og leder efter job!

Min blog handler om alt det jeg holder af. I vil primært finde indlæg om mode – primært pæne kjoler, skønhed, indretning, personlige indlæg og oplevelser. Jeg elsker oplevelser, det er dog ikke blevet til så meget her på de sidste år på grund af et liv som studerende, men forhåbentlig får vi rettet op det.

Så velkommen og jeg håber at I vil følge med 🙂

Kontakt mig på: karinaagerholm@gmail.com

Etik: 

Fra tid til anden får jeg tilbudt samarbejde med virksomheder og brands. Jeg vælger dog kun at samarbejde med virksomheder/brands, som jeg føler passer til mit univers og som vil være interessant for jer som læsere. Jeg viser kun ting her på bloggen som jeg selv er vild med og kan anbefale til jer samt ting jeg selv ville have købt. Jeg vil altid nævne tydeligt i et indlæg, når der er tale om et samarbejde med en virksomhed/brand enten med ’sponsoreret’ eller ‘reklame’.

Affiliate Marketing:

Jeg er med i forskellige affiliate programmer, hvor jeg tjener en lille procentdel, når der bliver købt et produkt igennem disse links på min blog. Det koster ikke ekstra for dig og jeg linker kun til relevante ting i forbindelse med min blog. Disse indlæg vil også blive nævnt tydeligt i et indlæg med ’sponsoreret’ eller ‘reklame’.